Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Ερυθρόλευκοι” σε... απόγνωση

“Ερυθρόλευκοι” σε... απόγνωση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2010 | 11:37
Πρώτη δημοσίευση: 24.05.2010 | 11:37

Τα συμβόλαια δέκα παικτών του Ολυμπιακού λήγουν το καλοκαίρι και κανείς δεν τους έχει ενημερώσει για το μέλλον τους. Ανησυχία και στους υπόλοιπους για περικοπές στους μισθούς τους.

Στην Ανκαραγκούτσου ο Ζεβλάκοφ!

Ο προβληματισμός και η ανασφάλεια είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο αριθμός των συμβολαίων που φτάνουν στην λήξη τους είναι δέκα με τους Νικοπολίδη, Κόβατς, Παναγόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Πάντο, Στολτίδη, Λούα Λούα, Ντάτολο και Πάρντο να μην γνωρίζουν εαν θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν.
 
Οι “εξελίξεις” έχουν παγώσει μέχρι τις 14 Ιουνίου όπου θα γίνει η γενική συνέλευση στην ΠΑΕ, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομάδας ο Σωκράτης Κόκκαλης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μείωση στα υψηλά συμβόλαια. Πρώτοι που θα κληθούν να... προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα είναι οι Ντουντού και Μαρέσκα αφού ο πρώτος αμείβεται με 1.800.000 ευρώ τον χρόνο και ο δεύτερος με 1.500.000 ευρώ τον χρόνο.
 
Παράλληλα εάν οριστικοποιηθεί ότι ο Γκαλέτι δεν μπορεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα θελήσει να σπάσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό, ο οποίος έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1.800.000 ευρώ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο