Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκος” ο Αμπντούν – Πλησιάζει ο Ορμπάιθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός καθώς ο Βαλβέρδε άναψε το πράσινο φως για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον παίκτη. Φαβορί ο Ορμπάιθ για την μεσαία γραμμή. Πιθανό να μην αποκτηθεί επιθετικός.

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά των “ερυθρόλευκων”. Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν. Με τον Αλγερινό μέσοεπιθετικό η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό και το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση της.
 
Από και και πέρα και με δεδομένες τις απαιτήσεις που έχουν Άστον Βίλα και Μονπελιέ για Μακούν και Εστράδα αντίστοιχα οι δύο άνδρες κατέληξαν να προκρίνουν την λύση του Ορμπάιθ. Ο αρχηγός της Μπιλμπάο μπορεί να κάνει τη δουλειά σύμφωνα με τον Βαλβέρδε και η απόκτηση του φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου.
 
Η κουβέντα όμως πήγε και στον επιθετικό, όπου οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως θα αποκτηθεί παίκτης μόνο στην περίπτωση που μπορεί να κάνει την διαφορά και σε προσιτή τιμή.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε