Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκος” ο Περκινς! (VIDEO)

“Ερυθρόλευκος” ο Περκινς! (VIDEO)

Μια “ανάσα” από την απόκτηση του πρώην γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντορόν Πέρκινς βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι είναι η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματίας Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Πέρκινς αναμένεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Ο Πέρκινς έχει ύψος 1.91μ. και ο Έλληνας προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά για τον δεύτερο γύρο του “Top-16” της Ευρωλίγκας, από την στιγμή που η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της σχετικής προθεσμίας.
 
Ο Αμερικανός έχει κατά το παρελθόν φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία αγωνίστηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2011. Έπειτα ακολούθησε η μεταγραφή του στην Καντού, όπου και τραυματίστηκε, προτού παίξει στη Ντόνετσκ.
 
Τη σεζόν (2010-11) που έπαιξε με τους Ισραηλινούς στον τελικό της Ευρωλίγκας είχε ανά παιχνίδι 9,5 πόντους, 3,6 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 30 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέρκινς, ο Ολυμπιακός κλείσει το ρόστερ του για τη φετινή χρονιά και θα επικεντρωθεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στη συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε