Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

«Έρυθρόλευκος Φαίακας» – Πέρασε και από την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με αυτογκόλ του Τσίγκα και το ένατο φετινό τέρμα του Μιραλάς ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα και από την Κέρκυρα και διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Βαλβέρδε: Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι

Το LIVE του αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση εκτός έδρας και κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη για τον τίτλο. Η Κέρκυρα απείλησε μόνο στις αρχές των δύο ημιχρόνων ενώ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος κράτησε ο μηδέν μέχρι το 55ο λεπτό. Τότε ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ ο Πάντελιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και ο Τσίγκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Βαλβέρδε ήταν ασταμάτητοι. Στο 65΄ο Ριέρα με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα ο Πάντελιτς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μιραλάς για το 0-2. Στο 72΄ ο Βέλγος νικήθηκε από τον Κωνσταντόπουλο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ενώ το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε.
 
Με το τρίποντο αυτό οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν το +5 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ευχαρίστησαν τον αρκετό κόσμο τους που βρέθηκε στο στάδιο της Κέρκυρας με ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης (32′ Δ. Ιωάννου), Στολτίδης, Καλαντζής (73′ Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (66′ Η. Ιωάννου), Επστάιν.
 
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς (84′ Νέμεθ), Μιραλάς (78′ Φετφατζίδης), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ριέρα (80′ Χολέμπας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε