Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έσκασε η “βόμβα” – Έφτασε στην Ελλάδα ο Μακούν!

Η Άστον Βίλα συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ζεάν Μακούν και ο διεθνής Καμερουνέζος άσος πάτησε στην Αθήνα και τη Δευτέρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”. “Κλέινει” και ο Γέλεν. Προς Γαλατά οδεύει ο Ριέρα.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζεάν Μακούν. Η Άστον Βίλα υποχώρησε στις απαιτήσεις της και συμφώνησε για τον δανεισμό του παίκτη με την οψιόν αγοράς που ήθελαν οι “ερυθρόλευκοι” για το επόμενο καλοκαίρι.
 
Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος θα αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ, έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα και τη Δευτέρα θα  περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η συμφωνία κρίνεται ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους “ερυθρόλευκους”, αν αναλογιστεί κανείς πως η Άστον Βίλα πριν ένα χρόνο έβγαλε από τα ταμεία της 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λιόν, ενώ το 2008 η Λιόν είχε δώσει στην Λιλ 14 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
 
Ο Μακούν μετακόμισε στην Βίλα μετά από εισήγηση του Ουγιέ,ωστόσο όταν ο διάδοχος του Γάλλου τεχνικού, ΜακΛις δεν τον υπολόγιζε για βασικό, με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στα τρία φετινά ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Με την προσθήκη του Ζεάν Μακούν ο Ολυμπιακός συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις προσθέτοντας έναν εξαιρετικό παίκτη στο ρόστερ του που είναι ικανός να τον αλλάξει επίπεδο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε