Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εσπανιόλ: Ξέσπασμα από Ρομπέρτο! “Είναι ψέμματα…”

ΦΩΤΟ facebook.com/RobertoJGOfficialPage
ΦΩΤΟ facebook.com/RobertoJGOfficialPage

Έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ της Εσπανιόλ, αλλά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν έξαλλο τον Ρομπέρτο.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απαντά με οργή σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ.

Η γραπτή δήλωση του Ρομπέρτο στο λογαριασμό του στο facebook:

«Σχετικά με την είδηση που δημοσιεύεται από χθες μέχρι σήμερα σε διάφορα Μέσα, σχετικά με το ενδιαφέρον μου να φύγω από την Εσπανιόλ, είμαι αναγκασμένος να να προβώ στην παρακάτω δήλωση, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία.

Είναι ψέμα ότι έχω επικοινωνήσει στο περιβάλλον μου την επιθυμία να φύγω από το σύλλογο, όπως δημοσιεύεται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που επιθυμώ. Η ευτυχία μου έρχεται σε συνάρθροιση της από την επιτυχία τη δική μου και του συλλόγου, οπότε τώρα δεν μπορώ να είναι γεμάτος ευτυχία.

Ομως, παλεύω καθημερινά με υγιή και ανταγωνιστικό τρόπο για να αντιστρέψω την κατάστασή μου, σεβόμενος τις αποφάσεις του προπονητή μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον ίδιο στόχο που έχει από την πρώτη μέρα που με κάλεσε για να υπογράψω.

Προσωπικά, δημοσιεύω αυτή τη δήλωση ώστε να αποκρούσω οποιαδήποτε αρνητική πτυχή υπάρξει και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας ή την δική μου εικόνα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε