Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έσπασε την “κατάρα’ ο ΠΑΣ και…βύθισε την Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε κερδίσει ποτέ στους Ζωσιμάδες την Ξάνθη και τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Ντε Βινσέντι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο και κράτησαν το πολύτιμο τρίπονο αν και η Ξάνθη είχε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το βαθμό.

Ο Ντε Βινσέντι στο 10ο μόλις λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργίου ήταν αυτός που έκρινε τελικά την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Ο αργεντινός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 35′ όταν έκανε το πλασέ αλλά ο Φλίσκας πάνω στη γραμμή εσωσε την Ξάνθη. Οι Ακρίτες στο δεύτερο μέρος, μετά και τις αλλαγές του Κωστένογλου ισορρόπησαν και στο 73′ ο Μάνταλος θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά το σουτ του έφυγε άουτ, αν και ο Φεγκρούς ήταν πεσμένος.

Ο ΠΑΣ μετά από 4 αγωνιστικές πανηγύρισε το τρίποντο ενώ η Ξάνθη έμεινε χωρίς νίκη στους εκτός έδρας αγώνες της.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70′ Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (82′ Βίλα), Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (92′ Γιάκος)

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Φλίσκας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι, Κομεσίδης, Καζούμπα (46′ Νάκας), Γκατσολάρι (46′ Γούτας), Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι (72′ Κούτεβ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε