Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εσπευσμένη κλήση του Μανιάτη στην θέση του Αβραάμ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος τέθηκε εν τέλει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός να καλέσει στη θέση του τον Γιάννη Μανιάτη.
Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μάλιστα την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος έχει υποστεί μόλυνση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Όπως όλα δείχνουν ο διεθνής αμυντικός θα είναι εκτός αποστολής και για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ισημερινό, που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη στις 7 Ιουνίου.
 
Όσον αφορά πια την 11αδα του αγώνα με την Μάλτα στο Καραϊσκάκης (4/6, 9:30μμ), ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στην άμυνα, καθώς ο τραυματισμός του Αβραάμ έρχεται να προστεθεί στις τιμωρίες των Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλου.
 
Δεδομένος θεωρείται στο κέντρο ο Βαγγέλης Μόρας με πιθανότερο παρτενέρ τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Υπάρχει όμως και η σκέψη να αγωνιστεί εκεί ο Λουκάς Βύντρα, με τον Γιάννη Μανιάτη δεξιά και τον Βασίλη Τοροσίδη αριστερά.
 
Επιπλέον ο Σάντος έχει τις απουσίες και των Σηφάκη, Τζόρβα και Χαλκιά οι οποίες θα οδηγήσουν όπως όλα δείχνουν τον Στέφανο Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε