Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Βοσνία

Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Βοσνία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η διαδικασία για όσους να θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της “γαλανόλευκης” να εξασφαλίσουν εισιτήρια μέσω του epo.gr για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Βοσνία-Έρζεγοβίνη στις 22/03/2013.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Bilino Polje” (Μπίλινο Πόλιε) της πόλης Ζένιτσα (Zenica), με ώρα έναρξης 20.45 τοπική (21.45 Ελλάδας).

Η τιμή κάθε εισιτηρίου είναι 11 ευρώ.

Η διαδικασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ολοκληρωθεί στις 18-03-2013 τα μεσάνυχτα.

Όσοι φίλαθλοι της Εθνικής Ανδρών προβούν σε παραγγελίες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 21/3/2013: 15.00-21.00

Παρασκευή 22/3/2013: 10.00-19.00

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται από το ξενοδοχείο “INTERNACIONAL” (Bulevar Kulina bana br. 29, 72000, Zenica)

Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους. Η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση μη επίδειξης κάποιου από τα ανωτέρω αναφερόμενα έγγραφα, δε θα παραδίδονται εισιτήρια και δεν θα επιστρέφεται το αντίτιμό τους.

Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά μεμονωμένους φιλάθλους και ο κάθε αιτούντας μπορεί να προμηθεύεται μέχρι και τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαγορεύεται η χρήση των εισιτηρίων για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή πάσης φύσεως προωθητικούς λόγους.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και τηλεφωνικά στον αριθμό 210-8938111. Σημειώνεται ότι το κόστος αγοράς εισιτηρίων μέσω τηλεφώνου επιβαρύνεται από τη εταιρεία “Tickethour S.A.” που τα διανέμει, και όχι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ένα (1) ευρώ, επιπλέον”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε