Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος-Φύσσας: “Σάντος έλα πίσω”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος το περασμένο καλοκαίρι και από τότε η “γαλανόλευκη” δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Ο Τάκης Φύσσας, μιλώντας στο πορτογαλικό «Cue Ball», ξεκαθάρισε πως θα επιθυμούσε την επιστροφή του Πορτογάλου τεχνικού στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου έσταξε μέλι για τον Σάντος, με τον οποίο συνεργάστηκε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

“Θα θέλαμε ξανά τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν μπορούμε και όταν είχαμε την ευκαιρία να τον κρατήσουμε, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Τώρα ο Φερνάντο Σάντος είναι ο προπονητής μιας σπουδαίας ομάδας. Είμαστε περήφανοι για αυτόν. Είμαστε φίλοι και είναι ένας εκπληκτικός τεχνικός. Όλοι οι Έλληνες είναι χαρούμενοι για την Πορτογαλία και τον Φερνάντο Σάντος. Αυτά έχει η ζωή”, ανέφερε αρχικά ο Φύσσας και πρόσθεσε:

Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί τα αποτελέσματα μιλούν για εκείνον οδηγώντας την Πορτογαλία στην κορυφή του ομίλου της, κάτι που δεν είναι εύκολο. Με τον Φερνάντο Σάντος η ομάδα ήξερε ότι ο προπονητής θα κάνει τη δουλειά για χρόνια. Δουλεύει με εμπιστοσύνη, πάθος και οργάνωση και όλα στο 100%. Για μένα αυτό που έκανε με την Πορτογαλία είναι κάτι αναμενόμενο. Συγχαρητήρια και σε αυτόν και στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε