Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εθνική… καθυστέρηση λόγω προέδρου – “Πέταξε” για Βοσνία η Γαλανόλευκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με μικρή καθυστέρηση αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τη Ζένιτσα, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Βοσνία, καθώς περίμενε τον πρόεδρο της ΕΠΟ στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για τη Βοσνία, όπου θα διεκδικήσει την Παρασκευή (21:45) ένα θετικό αποτέλεσμα, με στόχο την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Η αποστολή της Γαλανόλευκης “πέταξε” με καθυστέρηση, αφού περίμενε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να επιβιβαστεί μαζί της (καθυστέρησε η πτήση του από Χανιά). Μαζι με την αποστολή βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλης Πιλάβιος, ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τους περισσότερους διεθνείς.

Οι στιγμές λατρείας προς τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος δεν έλειψαν, αφού στο αεροδρόμιο βρισκόταν ένα σχολείο, οι μαθητές του οποίου έβγαλαν φωτογραφίες και ζήτησαν αυτόγραφα. Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ο ποδοσφαιριστής που γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση.

Να θυμίσουμε πως Ελλάδα και Βοσνία είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με 10 βαθμούς. Οι Βόσνιοι έχουν πολύ καλύτερο συντελεστή τερμάτων, αλλά και δύσκολο πρόγραμμα (έχουν μεταξύ άλλων να ταξιδεύουν στη Σλοβακία).

Η πτήση τσάρτερ θα προσγειωθεί στο Σαράγεβο και το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδος) θα γίνει η τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Ζένιτσα, που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής, ενώ λίγο πριν θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε ακόμα…

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Η Εθνική δεν παίζει για την ισοπαλία

Λοντίγκιν: Πάλι Ελλάδα θα διάλεγα – Δεν ασχολούμαι με σενάρια

Σαμαράς: Κρίσιμο αλλά όχι “ζωής και θανάτου” το ματς με την Βοσνία

“Κλειστά χαρτιά” και στημένες φάσεις για Σάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε