Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ζαρντίμ – Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ, σε σχέση με τα τελευταία ματς που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος των Πειραιωτών, την Δευτέρα

Μπορεί το παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο για τους Λονδρέζους, όσο και για τους “ερυθρόλευκους”, ωστόσο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στο πώς θα παρατάξει την ομάδα του για να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Πρώτη και βασική απουσία για τον Ολυμπιακό είναι αυτή του τιμωρημένου Χοσέ Χολέμπας, τον οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει ο Βασίλης Τοροσίδης. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ντιακιτέ και οι υπόλοιπες θέσεις θα μείνουν όπως έχουν.

Σύμφωνα με άλλο σενάριο, μετά τη μετακίνηση του Τοροσίδη αριστερά, ο Μανιάτης θα πάει δεξιά, με τον Σιόβα να μετατίθεται στα χαφ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελέσουν οι Μανωλάς και Κοντρέρας.

Επιπλέον, ο Μέγιερι φαίνεται πως θα επιστρέψει κάτω απο τα δοκάρια, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ ο Μασάντο θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας τον Αμπντούν στο άλλο άκρο της επίθεσης και έναν εκ των Μήτρογλου ή Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

* Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στου Ρέντη, για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και να στείλει… μήνυμα, ενόψει των αναμετρήσεων με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Παναθηναϊκό

Σκόνδρας: Δεν έχω πρόταση από Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε