Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ετοιμάζεται η επιστροφή Βαλβέρδε στον ΟΣΦΠ

Ο Βλαβέρδε κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι θα έχει την ευκαιρία να πάρει κι άλλους
Ο Βλαβέρδε κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι θα έχει την ευκαιρία να πάρει κι άλλους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μπορεί οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού να διαψεύδουν τα περί συναντήσεων με τον Ισπανό τεχνικό, όμως όπως όλα δείχνουν αργά ή γρήγορα ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει στο λιμάνι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Πειραιά και χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και 10 μήνες μετά την απομάκρυνση του το όνομα του γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα goal οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό προπονητή και απλά απομένει η οριστικοποίηση της επιστροφής του.

Ο Βαλβέρδε που βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την απόλυση του από την Βιγιαρεάλ, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει και πάλι την τεχνική καθοδήγηση του Ολυμπιακού, ενώ πλέον και ο Σωκράτης Κόκκαλης φαίνεται ότι πείθεται.

Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν μετά τη λήξη της περιόδου αφού αυτή τη στιγμή ο Μπάντοβιτς είναι προπονητής στον Ολυμπιακό και κανένας δεν θέλει να ταράξει κι άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά στην ομάδα.

Μπάντοβιτς: Εγώ αποφασίζω

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε