Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ετοιμάζουν πρόταση για Ρονάλντο Παρί και Ανζί

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον Πορτογάλο άσο που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ρεάλ και ήδη κυκλοφορούν σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος άσος δεν αισθάνεται καλά στη Μαδρίτη. Μπορεί να έχει σημειώσει 150 γκολ σε 149 εμφανίσεις με τη Ρεάλ, μπορεί πέρυσι να πήρε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα όμως ο CR7 θέλει να φύγει.

Χολωμένος ο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ!

Στην Ισπανία όλες οι ιστοσελίδες αναφέρονται στο θέμα και αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν τον Ρονάλντο να εκφράσει στον Πέρεθ την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Κάποιοι λένε ότι ο λόγος είναι οι πρόσφατες επικριτικές δηλώσεις του Μουρίνιο για τους παίκτες, μετά την ήττα από την Χετάφε. Άλλοι αναφέρουν τις κακές σχέσεις που έχει πλέον με συμπαίκτες του, όπως ο Μαρτσέλο.

Η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος δεν θέλει να μείνει στη Μαδρίτη και ήδη δύο ζάμπλουτες ομάδες τρίβουν τα χέρια τους. Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ανζί. Και οι δύο έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν χρήματα που θα ικανοποιήσουν τον Ρονάλντο αλλά και να καλύψουν το μεγάλο ποσό που αναμένεται να αξιώσει η Ρεάλ.

“Μίλησε” ο Ρονάλντο, νίκησε η Ρεάλ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε