Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έτοιμη για τον…τελικό η Εθνική – Τζαβέλλας και Σαμαράς για βασικοί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος για το σαββατιάτικο ματς με την Ρωσία που θα κρίνει την πρόκριση ή όχι στους “8” του Euro 2012. Τα πλάνα του Σάντος για την ενδεκάδα.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση (διάρκειας μίας ώρας και ενός τετάρτου) της Εθνικής πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ρωσία για την τρίτη αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Στο ελληνικό στρατόπεδο άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς γνωρίζουν πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους και με νίκη θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ανάμεσα στην Τσεχία και την Πολωνία.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει σε αυτούς που θα εμπιστευτεί και σύμφωνα με όσα έδειξε η Εθνική θα παραταχθεί με τον Σηφάκη να παίρνει την θέση του τραυματία Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Τζαβέλλας θα πάρει την θέση του Χολέμπας, ενώ Τοροσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει από την τιμωρία του και… μετατοπίζει στον άξονα τον Κατσουράνη δίπλα στους Καραγκούνη και Μανιάτη.

Στην επίθεση ο Γκέκας θα ξεκινήσει στην κορυφή, έχοντας ως βοήθειες στα πλάγια τους Γκέκα και Σαλπιγγίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε