Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έτοιμοι οι “αιώνιοι”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κάλεσμα στον κόσμο να σεβαστεί τον Ολυμπιακό και να αφήσει τους παίκτες να παίξουν μπάσκετ, απήυθυνε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. “Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”, δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε ευτυχισμένος που έφτασε σε έναν ακόμη τελικό με την ομάδα του και μάλιστα επειδή αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός: “Τα παιχνίδια Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι τα καλύτερα για όλους στην Ελλάδα. Είναι κάτι για το οποίο αγωνιστήκαμε όλοι και πρόκειται για την κορύφωση της προσπάθειάς μας. Όλοι καταλαβαίνουν την ποιότητα και των δύο ομάδων. Θέλω να πω στον κόσμο να μας βοηθήσει, να σεβαστεί τον Ολυμπιακό και να αφήσει τους παίκτες να απολαύσουν το παιχνίδι”, κατέληξε ο Ομπράντοβιτς.

Εισαγγελέας στο ΟΑΚΑ!

Στην κούραση και το ρόλο της στάθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. “Η ομάδα έχει προκριθεί σε έναν τελικό. Δεν έχει σημασία αν είναι κουρασμένη ή όχι. Είμαστε στην τελική ευθεία και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που βάζεις στο παιχνίδι σου, κοιτάς τον αντίπαλο στο σκάουτινγκ και πας να παίξεις”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε το λόγο, επισημαίνοντας ότι το “καθαρό μυαλό” θα οδηγήσει στο στόχο. “Στην αρχή της χρονιάς  είχαμε στο πλάνο το κύπελλο, το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και το πρωτάθλημα. Μένουμε στο πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει όσοι μετέχουν σε αυτούς τους τελικούς να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να δείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους. Το μπάσκετ είναι εκπληκτικό και συναρπαστικό παιχνίδι. Να βοηθήσουμε όλοι να γίνει πιο δυνατό”.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, με τη σειρά του υπογράμμισε: “Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας και αυτό του δίνει ένα μικρό αβαντάζ. Πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε πραγματικά, να καταθέσουμε ψυχή στο γήπεδο, γιατί χωρίς αυτά δεν έχουμε ελπίδα νίκης. Η ομάδα προετοιμάζεται. Είναι έτοιμη. Και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι φέτος για πρώτη φορά, ο Παναθηναϊκός έφτασε στον Ιούνιο για να διεκδικήσει έναν τίτλο. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε στο γήπεδο, για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

Την αυριανή αναμέτρηση(21:45) θα διευθύνουν οι Βορεάδης, Σχινάς, Κορομηλάς.

“Λυκοι” για τα μάτια του Πέκο!

Εν τω μεταξύ, παρών στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα είναι ο προπονητής των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Κέρτ Ράμπις, για να παρακούθήσει από κοντά το Νίκολα Πέκοβιτς. Μαζί του θα είναι και ο πρόεδρος της ομάδας του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Καν.

Ο Πέκοβιτς είχε επιλεγεί το 2008 στο νούμερο 31 των ντραφτ από την ομάδα της Μινεσότα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε