Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έτοιμος να φύγει και ο Καράμπελας!

Μετά τους Γκέντσογλου και Μπερνς σειρά στις αποχωρήσεις στην ΑΕΚ παίρνει ο Νίκος Καράμπελας για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τρεις ομάδες. Μετά το ματς με τον Εργοτέλη το ραντεβού του παίκτη με την διοίκηση.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…Η τραγική οικονομική κατάσταση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ έχει φέρει τους ποδοσφαιριστές στα όρια τους και οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η “Ένωση”, μετά τους Γκέντσογλου και Μπερνς ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει και τον Καράμπελα.  Οι δύο πλευρές θα έχουν ραντεβού μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (Κυριακή ή Δευτέρα) στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα ζητήσει την ελευθέρας του με αντάλαγμα να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση, ουσιαστικά, βρίσκεται με δεμένα χέρια καθώς αν θέλει ο ποδοσφαιριστής μπορεί να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος ούτως ή άλλως, ωστόσο σε μία τέτοια ακραία περίπτωση η χρονική διάρκεια που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα επέτρεπε στον Καράμπελα να πάει από τώρα στην ομάδα που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καράμπελας έχει δεχθεί πρόταση από τρεις ομάδες (η μία είναι η Καρλσρούη) και όλες οι ενδείξεις λένε πως μέχρι την Δευτέρα θα έχει βγει το “διαζύγιο” του με την ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε