Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Πατέρας! – Παραδέχθηκε πρόβλημα στις σχέσεις των παικτών ο Φερέιρα

Αγανακτισμένος και απογοητευμένος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από τη νοοτροπία των παικτών και τα έκτροπα των οπαδών φέρεται έτοιμος να παραιτηθεί. Σοκαρισμένοι οι παίκτες από την είδηση.
 
 
Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” εμφανίζεται απογοητευμένος και αγανακτισμένος από την συμπεριφορά πολλών μέσα στην ομάδα. Η άθλια εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ήττα και τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο έχουν φέρει τον Νικόλα Πατέρα στα όρια του.
 
Ο Πατέρας δεν βλέπει ανταπόκριση στις προσπάθειες που έχει κάνει από τους παίκτες, ενώ αν και πιστεύει πως είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου θεωρεί απαράδεκτα τα επεισόδια, ειδικά μετά τις διαδοχικές επαφές που έγιναν με τους οργανωμένους.
 
Ο Νίκος Πατέρας ουσιαστικά σκέφτεται την παραίτηση επειδή, πέρα από την απογοήτευση, αντιλαμβάνεται ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην ομάδα, ενώ διαβλέπει ότι δεν υπάρχουν λύσεις ούτε στα διοικητικά της ΠΑΕ.
 
Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται ραγδαίες στο “τριφύλλι” καθώς είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει συζήτηση του Πατέρα με τους Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη για να τους μεταφέρει τις σκέψεις του.


Σοκαρισμένοι παίκτες για Πατέρα

 
Βαρύ ήταν το κλίμα στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τα όσα ακολούθησαν της ήττας και της τραγικής εμφάνισης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έγινε γνωστή η είδηση που φέρνει τον πρόεδρο της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, έτοιμο να παραιτηθεί.
 
Οι παίκτες ρωτούσαν για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει ενώ κάποιοι επιχείρησαν να βρουν στο τηλέφωνο τον Πατέρα.
 

Φερέιρα: Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια!

 
Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με ομιλία του προς τους παίκτες έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα των κακών σχέσεων που υπάρχουν μέσα στην ομάδα. “Πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις, για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο. Είμαι εδώ ένα μήνα κι έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δεν είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει στο μέλλον γιατί δουλεύουμε σκληρά. Όσο σκληρά δουλεύουμε εμεί, δεν δουλεύει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Σας το ξαναλέω να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια για να αλλάξουμε την εικόνα που μόνοι μας δημιουργήσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, ούτε οι οπαδοί ούτε κανένας έξω από την ομάδα”, ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του.

Στη συνέχεια ο προπονητής του “τριφυλλιού” επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι και τους είπε: “Αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα είναι πρωτόγνωρο για μένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε