Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτοιμος ο Άρης-Οι σκέψεις του Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ποιο σύστημα σκέφτεται να κατεβάσει τον Άρη ο Αργεντινός τεχνικός, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποια τα πρόσωπα του αρχικού σχήματος και τι είπε στους παίκτες του.

“Μόνο αν είστε 100% επαγγελματίες θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε”, είπε στους παίκτες του, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το Γιουρόπα Λιγκ, στο “Κλ.Βικελίδης”.

Ο τεχνικός των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μενδρινό και να διατηρήσει το 4-4-2. Η εναλλακτική θα είναι να πάει σε 4-1-4-1, με τον Κόκε στα αριστερά και τον Μενδρινό στον άξονα.

“Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Ακολουθούν πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας”, συμπληρωσε ο 55χρονος προπονητής.

Ο κορμός της ομάδας αναμένεται να είναι ο ίδιος με εκείνον στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση ο Βαγγέλη να πάρει τη θέση του Νέτο και ο Φατί να παίξει δίπλα στον Πρίττα.

Σε ο,τι αφορά την Ατλέτικο, δεν θα έχει στη διάθεση της τους Κούν Αγκουέρο και Τόμας Ουιφαλούσι, αλλά από εκεί και πέρα είναι “πάνοπλη”.

Η αποστολή της ισπανικής ομάδας αποτελείται από τους:
Νταβίντ ντε Χέα, Τζόελ Ρόμπλες Μπλάσκεθ, Χουάν Βαλέρα, Αντόνιο Λόπεθ, Φιλίπε Λουίς, Ντιέγκο Γκοντίν, Αλβαρο Ντομίνγκεθ, Αλμπέρτο Περέα, Μάριο Σουάρεθ, Τιάγκο Μέντες, Ιγκνάσιο Καμάτσο, Ραούλ Γκαρθία, Φραν Μέριδα, Πάουλο Ασουνσάο, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, Σιμάο Σαμπρόσα, Ντιέγκο Φορλάν, Ντιέγκο Κόστα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε