Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έτσι δεν ΠΑΟ για πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ένας άνευρος Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς στη Λάρισα, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΛ προηγήθηκε και πήρε την ισοπαλία με 1-1.
Γκέλα… μεγατόνων έκανε ο Παναθηναϊκός αφού δεν “εμφανίστηκε” ποτέ στο ΟΑΚΑ και έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα. Ελάχιστοι οι διασωθέντες από τους “πράσινους” που πέρυσι τέτοιου είδους ματς τα καθάριζαν και γι’ αυτό έφτασαν στον τίτλο.
 
Έντονες οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο κατά την είσοδο του Λουίς Γκαρσία στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, αλλά και στο τέλος του αγώνα. Ο Νίκος Νιόπλιας ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος, πέρασε τον Πετρόπουλο στο ματς αλλά δεν δικαιώθηκε.
 
Η ΑΕΛ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Κουζέν έκανε όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή, πρόλαβε τους αμυντικούς τους Παναθηναϊκού και σκόραρε.
 
Όσοι περίμεναν την άμεση αντίδραση των πράσινων διαψεύστηκαν αφού οι Βυσσινί έλεγχαν τον ρυθμό και θα μπορούσαν στις αντεπιθέσεις τους να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους.
 
Στο 22′ ο “φονιάς” Τζιμπρίλ Σισέ έδειξε στους συμπαίκτες του τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν. Μία φορά του δόθηκε η ευκαιρία, αλλά ήταν αρκετή για να χριστεί σκόρερ. Με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1.
 
Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κάπως την απόδοση του αλλά σε κανένα σημείο δεν “έπνιξε” την ΑΕΛ. Φλύαρη κατοχή μπάλας και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Αμπάρη.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Πετρόπουλος πήρε τη θέση του Γκοβού, η αντίπαλη περιοχή γέμισε αλλά η μπάλα δεν έφτανε εκεί. Κάποια μακρινά σουτ ήταν τα μόνα που απείλησαν τον Αμπάρη.
 
Στο 86′ η Λάρισα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά ο Μακίνουα πέταξε την ευκαιρία που είχε.
 
Στις καθυστερήσεις παραλίγο ο Λουίς Γκαρσία να λύτρωνε τους “πράσινους” αλλά η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί πλέον με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν “μισό” ματς λιγότερο.

Παναθηναϊκός
: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Γκοβού (46′ Πετρόπουλος), Σισέ, Χριστοδουλόπουλος (74′ Λουίς Γκαρσία) Ζιλμπέρτο, Μαρίνος, Καραγκούνης

Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης, Ταλ, Σίμιτς (59′ Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο (84′ Πούρι), Ιγκλέσιας (53′ Γκέρεμι), Κατσιαρός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε