Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτσι…γιορτάζει – Με χατ-τρικ πρωτός σκόρερ της Μπάρτσα ο Μέσι(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.

Άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ ανήκει ήδη στον Λιονέλ Μέσι. Τι κι αν δεν έχει συμπληρώσει τα 25 χρόνια του, κατάφερε να φτάσει τα 234 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα ξεπερνώντας τον Θέσαρ Ροντρίγκες.

Ο Μέσι ήθελε ένα γκολ στο ματς κόντρα στη Γρανάδα για να πιάσει τον Θέσαρ και 2 για να τον περάσει. Τελικά πέτυχε 3 και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με το εντυπωσιακό 5-3.

Ο Τσάβι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό και ο Μέσι στο 17′ ισοφάρισε τα γκολ του Θέσαρ. Η Μπαρτσελόνα ασχολήθηκε περισσότερο με το ρεκόρ παρά με το ματς και έτσι η Γρανάδα το εκμεταλλεύτηκε.

Αρχικά μείωσε με τον Μάιντς στο 55′ και έφερε το ματς στα ίσα στο 62′ με πέναλτι του Σικέιρα. Ο Μέσι στο 67′ έκανε το ρεκόρ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του το οποίο διεύρυνε ο Τέγιο στο 82′. 5 λεπτά αργότερα ο Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του και ο Σικέιρα στις καθυστερήσεις με ακόμη ένα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-3. Η Μπάρτσα τελείωσε με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Άλβες.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Οσασούνα και Χετάφε έμειναν στο 0-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε