Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εuro 2016: “Κλασική” κόντρα με φόντο τα ημιτελικά

Εuro 2016: “Κλασική” κόντρα με φόντο τα ημιτελικά

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με τις προημιτελικές αναμετρήσεις να επιφυλάσσουν αρκετές συγκινήσεις ως τώρα. Απόψε (22:00), σειρά παίρνει ο… προώρος τελικός ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία, σε ένα κλασικό ζευγάρι, με μεγάλη προϊστορία.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση σε νοκ-άουτ φαση, καθώς στο Εuro 2012, που έλαβε χώρα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, Γερμανία και Ιταλία είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα ημιτελικά. Εκεί είχε λάμψει το άστρο του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος με 2 τέρματα είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην ιταλική πρόκριση (2-1).

Ιταλία με πάθος, Γερμανία με θέαμα

Η φοβερή Ιταλία του Αντόνιο Κόντε, έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο τουρνουά με το πάθος και την άριστη τακτική της προσήλωση, αναγκάζοντας αυτούς που δεν την υπολόγιζαν στο ξεκίνημα να κάνουν στροφή 180 μοιρών και να την συμπεριλαμβάνουν στα φαβορί. Μετά και από την πρόκριση κόντρα στην Ισπανία, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη στο Ιταλικό στρατόπεδο, με τον Μπουφόν να ηγείται των υπολοίπων.

Αντίπαλος της Ιταλίας, η υπερηχητική Γερμανία, η οποία παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του Λεβ, έχουν ως μοναδικό στόχο το τρόπαιο, ωστόσο νωρίτερα , θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το υψηλό ιταλικό εμπόδιο. Με τους Νόιερ, Κεντίρα, Οζίλ, αλλά και τη δύναμη του συνόλου, δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν.

Η κορυφαία ελληνική Online στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr, προσφέρει περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι, αλλά και μία προσφορά για όλα της τα μέλη με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση που οι Γκρατσιάνο Πελέ και Μάριο Γκόμεζ βρουν δίχτυα στην αναμέτρηση. Εξάλλου, στον πρώτο προημιτελικό, περισσότερα από 1500 μέλη τoυ Stoiximan.gr εκμεταλλεύτηκαν το τέρμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κόντρα στην Πορτογαλία, αξιοποιώντας στο μέγιστο αντίστοιχη προσφορά.

Η θερμοκρασία έφτασε στα ύψη στα γαλλικά γήπεδα. Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε