Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Eurobasket 2015: “Σπανούλης, το αστέρι της Ελλάδας”

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η επίσημη ιστοσελίδα του φετινού Ευρωμπάσκετ ανέλυσε το προφίλ της Εθνικής Ελλάδας, τονίζοντας πως το αστέρι της είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Το eurobasket2015.org αναφέρει τα εξής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

Η περίοδο προετοιμασίας της Ελλάδας: “Στην αρχή η Ελλάδα ηττήθηκε από το Βέλγιο, αλλά και από την Τουρκία. Όμως, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη πραγματοποίησε ένα δυνατό τελείωμα στα φλικά ματς, κερδίζοντας τόσο το τουρνουά στη Ξάνθη, όσο και εκείνο στην Αθήνα, σημειώνοντας μόνο νίκες”.

Ο παίκτης-αστέρι της Εθνικής μας: “O Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδας και παίρνει τα ηνία μιας ομάδας η οποία δείχνει έτοιμη ώστε να δοξαστεί σε αυτό το τουρνουά, έχοντας ετοιμοπόλεμο και πάλι τον ηγέτη της”.

Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ομάδας: “O Kατσικάρης έχει δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία διαθέτει ένα σύνολο παικτών που προσφέρει βάθος στον πάγκο, εμπειρία, αλλά και το πνεύμα του νικητή, σε κάθε θέση. Πέρα από την επιστροφή του “στρατηγού” Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα, βάλτε σε αυτό το “μείγμα” και τη δυναμική παρουσία του Έλληνα σέντερ, Κώστα Κουφού, ο οποίος επίσης επέστρεψε στην Εθνική”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε