Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Euroleague Final Four: Πέρασε και η Ρεάλ

Euroleague Final Four: Πέρασε και η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε απόψε η τρίτη ομάδα, μετά τις Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που τύπωσε… εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης (19-21/5). Η «Βασίλισσα» πέρασε και σήμερα νικηφόρα (89-78) από την έδρα της Νταρουσάφακα, στον τέταρτο μεταξύ τους προημιτελικό της Euroleague, και γράφοντας το 3-1 στη σειρά επέστρεψε και πάλι στην τελική φάση της διοργάνωσης, μετά από απουσία ενός χρόνου.

Στον ημιτελικό η ισπανική ομάδα, η οποία έχει και τα περισσότερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (9), θα αντιμετωπίσει, όπως και τη χρονιά που το κατέκτησε (σ.σ. 2015), τη Φενερμπαχτσέ.

 

Το κομμάτι της δημιουργίας (21 ασίστ έναντι 7 της Νταρουσάφακα) και η αυξημένη παραγωγικότητα του τρίτου δεκαλέπτου (27π.), όταν και ξέφυγε με +14 (72-58), αποτέλεσαν τα κλειδιά της νίκης της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. Πρώτος σκόρερ των θριαμβευτών ο Σέρχιο Γιουλ με 17 πόντους (5ασ.), ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Άντονι Ράντολφ (15π.), Τρέι Τόμπκινς (15π.), Τζέισι Κάρολ (12π.) και Λούκα Ντόντσιτς (11π., 7ασ.). Από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, που μέτρησε το απογοητευτικό 6/27 τρίποντα, πάλεψε ο Μπραντ Ουαναμέικερ με 25 πόντους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε