Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Euroleague: Ο τρομερός Ολυμπιακός “καθάρισε” και τη Λαμποράλ του Μπουρούση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τι και αν αγωνίστηκε και πάλι δίχως τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι, Μιλουτίνοβ και φυσικά τον Πάτρικ Γιανγκ, ο Ολυμπιακός απέδειξε πως αυτή την περίοδο απλά… δεν σταματιέται, επικρατώντας της Λαμποράλ Κούτσα με 59-52 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξε άμυνα για σεμινάριο και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της. Κορυφαίος για τους νικητές ο Οθέλο Χάντερ με 8 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς Βάσκων ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος μέτρησε 16 πόντους και 15 ριμπάουντ!

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τους Πειραιώτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος (36-22) και να αντέχουν στην πίεση της Λαμποράλ στο δεύτερο μέρος, η οποία πλησιάσε ακόμα και στους δύο πόντους (51-49) λίγο πριν το τέλος.

Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο.

Τα δεκάλεπτα: 12-6, 36-22, 46-39, 59-52.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 8, Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 10, Στρόμπερι 6, Τσαϊρέλης 2, Αγραβάνης 6, Μάντζαρης 9 (2), Χάκετ 6, Αθηναίου 6 (1).
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (Περάσοβιτς): Τζέιμς, Κοζέρ 2, Πλάνινιτς, Σενγκέλια, Χάνγκα 6, Μπουρούσης 16, Μπλάζιτς 11 (1), Ντιοπ 1, Τιγί, Άνταμς 11 (1), Κορμπάτσο 5 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε