Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Ισοπαλία στην Ουκρανία! Τον πρώτο λόγο η Σεβίλλη

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League έκανε η Σεβίλλη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Οι Ισπανοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6′, με τον Βιτόλο να χορεύει τους Ουκρανούς αμυντικούς και να πλασάρει υποδειγματικά τον Πιάτοβ, κάνοντας το 0-1.

Μετά την επίτευξη του γκολ, η Σεβίλλη οπισθοχώρησε πάρα πολύ, με τη Σαχτάρ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά ισοφάρισε (1-1) στο 23′ με τον Μάρλος, ενώ στο 35′ έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον Στεπανένκο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη Σεβίλλη να ανεβάζει στροφές στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι, αφού απείλησαν δύο φορές με τον Γκαμεϊρό, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (2-2) στο 82′. Ο Γάλλος επιθετικός ισοφάρισε από τα 11 βήματα, ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο Βιτόλο.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Μαλίσεβ, Κοβαλένκο, Μάρλος (92′ Μπερνάρντ), Τάιζον (91′ Ουέλιγκτον Νεμ), Φακούντο Φερέιρα (91′ Εντουάρντο).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σόρια, Μαριάνο Φερέιρα, Ραμί, Ντανιέλ Καρίσο, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Εν’Νονζί, Μπανέγα, Βιτόλο, Κονοπλιάνκα (59′ Κρον-Ντέλι) (72′ Κόκε), Γκαμεϊρό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε