Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Κηδεία! Απίστευτο κάζο για Παναθηναϊκό, πέρασε η Καμπάλα!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την εφιαλτικότερη και σίγουρα ντροπιαστικότερη βραδιά της ιστορίας του έζησε ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο. Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, αποκλείστηκε από την “μικρή” Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν, μένοντας στο 2-2.

Οι πράσινοι είχαν για μία ακόμη φορά κάκιστη εικόνα, ιδίως στην αμυντική γραμμή, και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές από γκολ του χαφ της Καμπάλα, Ντοντό. Ισοφάρισαν και τις δύο φορές, όμως χρειαζόντουσαν ένα ακόμα γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ…

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι, είχε πολύ νωρίς δοκάρι με τον Νίνη, όμως η τραγική του άμυνα τον πρόδωσε και πάλι. Στην πρώτη επίθεση της Καμπάλα, ο Ντοντό πήρε ολομόναχος κεφαλιά μετά από κόρνερ από δεξιά και άνοιξε το σκορ.

Το τριφύλλι χρειάστηκε ώρα για να συνέλθει, όμως κατάφερε και βρήκε την ισοφάριση που έψαχνε και μάλιστα πριν την ανάπαυλα. Θύτης ο Μπεργκ, με εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση μετά το γύρισμα του Καρέλη.

Στο δεύτερο μέρος, το ξεκίνημα δεν ήταν εξίσου καλό, με τον Ντοντό στη… δεύτερη φορά που πάτησε περιοχή να σκοράρει ξανά για το 1-2, σοκάροντας πραγματικά παίκτες και φίλους του ΠΑΟ.

Το σοκ ήταν τέτοιο, που τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τους παίκτες του Αναστασίου να μη μπορούν να ανταλλάξουν ούτε τις στοιχειώδεις κοντίνες πάσες.

Η ισοφάριση ήρθε στο 78′ και με τυχερό τρόπο, με το φάουλ του Νάνο να κοντράρει (μάλλον στον Κλωναρίδη), ωστόσο τα 17 λεπτά που απέμεναν δεν μετουσιώθηκαν στο πολυπόθητο γκολ, και το ευρωπαϊκό ταξίδι έλαβε, πολύ νωρίς, τέλος…

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77′ Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67′ Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67′ Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85′ Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε