Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Europa League: “Κράξιμο” Αζέρων στον Σόουζα λόγω ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πάουλο Σόουζα τα βρήκε… σκούρα στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της Καραμπάγκ με τη Φιορεντίνα στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο θα κρίνει το μέλλον των Αζέρων στο Europa League.

Οι δημοσιογράφοι της Καραμπάγκ ζήτησαν εξηγήσεις από τον προπονητή της Φιορεντίνα για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία, η οποία “μπέρδεψε” τον όμιλο κι έβαλε για τα καλά τους Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι της πρόκρισης.

“Σκεφτήκατε τις επιπτώσεις που θα είχε στην Καραμπάγκ η ήττα σας από τον ΠΑΟΚ;”, ερωτήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός. “Γιατί η Φιορεντίνα ήθελε να χάσει;” , ήταν μία άλλη ερώτηση προς τον Σόουζα. “Γιατί θέλατε να ξεγράψετε την Καραμπάγκ;” ρώτησαν ακόμα.

Ο τεχνικός των Ιταλών απάντησε: “Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα δώσαμε όλα και προφανώς απογοητευτήκαμε πολύ από την ήττα”.

“Η Καραμπάγκ κέρδισε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Εσείς φοβάστε την Καραμπάγκ και ηττηθήκατε στην έδρα σας από την ελληνική ομάδα;”, ρώτησαν τον Ρουμάνο τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Ταταρουσάνου, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε