Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Europa League: Oι σίγουροι της κλήρωσης και οι πιθανοί

Europa League: Oι σίγουροι της κλήρωσης και οι πιθανοί

Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν η κλήρωση της φάσης των “16” του Europa League με την ευχή των Ελλήνων φιλάθλων να είναι παρών και ο Ολυμπιακός. Η διαδικασία για αρχίσει στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) και δεν υπάρχουν κριτήρια, κάτι που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.

 Η UEFA πάντως ενημέρωσε πως εάν προκύψει οποιοσδήποτε περιορισμός, θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις 9 και 16 Μαρτίου και μία μέρα αργότερα θα γίνει -μαζί με το Champions League πλέον- η κλήρωση της προημιτελικής φάσης. Το «Friends Arena» της Στοκχόλμης έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει τον τελικό της 24ης Μαϊου.

Τρεις ομάδες εξασφάλισαν και τυπικά χθες την πρόκριση, η Σάλκε (Γερμανία), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) και η Κράσνονταρ (Ρωσία).

Από τις 13 θέσεις που παίζονται απόψε, πέντε ομάδες “πατάνε” ήδη στην επόμενη φάση χάρη στα αποτελέσματά τους στους πρώτους αγώνες: Λιόν (Γαλλία), Ροστόφ (Ρωσία), Ρόμα (Ιταλία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Κοπεγχάγη (Δανία). Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχουν η Φιορεντίνα (Ιταλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) και Αντερλεχτ (Βέλγιο), ενώ τα πάντα είναι ανοιχτά στα ζευγάρια Τότεναμ (Αγγλία)-Γάνδη (Βέλγιο), Οσμανλίσπορ (Τουρκία)-Ολυμπιακός (Ελλάδα), Γκενκ (Βέλγιο)-Άστρα Γκιούργκιου (Ρουμανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) και Άγιαξ (Ολλανδία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε