Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Europa League: Στον τελικό η μεγάλη Λίβερπουλ! Τριάρα σε Βιγιαρεάλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας της Βιγιαρεάλ με 3-0, ανέτρεψε το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα στην Ισπανία και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Europa League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην αδύναμη μακριά από την έδρα της Βιγιαρεάλ και πήρε την πρόκριση για τον 21ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, όπου θα αντιμετωπίσει την “βασίλισσα” του θεσμού, Σεβίλλη.

Οι “κόκκινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′, όταν ο Ντάνιελ Στάριτζ έκανε την κοντινή προβολή, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μπρούνο Σοριάνο και κατέληξε στα δίχτυα του Αρεολά.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ διπλασίασε τα τέρματα των “κόκκινων” στο 63′, νικώντας με πλασέ στο τετ-α-τετ τον Αρεολά, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ ο Λαλάνα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στο 81′ με κοντινή προβολή.

Να σημειωθεί πως οι Ισπανοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 71′, λόγω της αποβολής του Βίκτορ Ρουίθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κολό Τουρέ, Αλμπέρτο Μορένο, Εμρέ Τζαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κοουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Αρεολά, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Πίνα (60′ Τριγκέρος), Μπρούνο Σοριάνο, Ζόναταν ντος Σάντος (73′ Μπονέρα), Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο (68′ Αντριάν Λόπεθ).

*κόκκινη 71′ Βίκτορ Ρουίθ

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε