Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Europa League: Χωρίς αντίσταση ο Ατρόμητος, υποκλίθηκε στην ανώτερη Φενέρμπαχτσε

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπορούμε να πούμε ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε, όμως, έβγαλε στο γήπεδο την ανωτερότητά της κόντρα στον Ατρόμητο, και επικράτησε χωρίς δυσκολία με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

 Το γκολ ήρθε πολύ νωρίς, με τον Φερναντάο στο 7′ την όρεξη των Περιστεριώτων… Η ομάδα του Γρηγορίου στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, δημιούργησε και φάσεις, όμως από ένα σημείο και μετά η Φενέρ κυριάρχησε.

Με καλύτερο παίκτη τον Μαρσελίνιο προσπάθησαν για κάτι καλό, δεν κατάφεραν, όμως, να βρουν έστω το γκολ της τιμής. Αντιθέτως, η Φενερ βρήκε δύο ακόμα γκολ, με τον, εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο, Γκορμπούνοφ να γίνεται μοιραίος στο 2ο, έχοντας κάκιστη αντίδραση στο γκολ του Ερκίν (εκεί το χρέωσε η UEFA, αν και δείχνει περισσότερο αυτογκόλ). Οι Τούρκοι έκλεισαν το σκορ στο 78′ με τον Φερναντάο να πετυχαίνει και 2ο γκολ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η τιμωρία του Βίτορ Περέιρα άρθηκε λίγο πριν το παιχνίδι, και ο Πορτογάλος κόουτς της Φένερ έκατσε κανονικά στον πάγκο στην αναμέτρηση.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ:
Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (78’ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67’ Μεϊρέλες), Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67’ Ποτούκ), Νάνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Μπίτολο (82’ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (62’ Λε Ταλέκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε