Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό – Ξεκαθαρίζει... με Άραβες και ΟΥΕΦΑ

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό – Ξεκαθαρίζει... με Άραβες και ΟΥΕΦΑ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.02.2012 | 12:24
Πρώτη δημοσίευση: 20.02.2012 | 10:24

 Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν της Δευτέρα με την πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών στον Παναθηναϊκό, την ώρα που το μυαλό των "πρασίνων" βρίσκεται και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ

Κρίσιμη θεωρείται στον Παναθηναϊκό η εβδομάδα που ξεκίνησε και το... βλέμμα θα είναι στραμμένο σε δύο μέτωπα.

Το ένα είναι το ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ, είτε από την πλευρά των Σαουδαράβων ή από αυτήν του Σουλτάν Αλ Σαούντ και το άλλο η παρουσία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Ο Βλάσης Τσάκας έχει δηλώσει πως τη Δευτέρα θα κατατεθεί η πρόταση των Σαουδαράβων επενδυτών στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και μένει να φανεί αν αυτό θα συμβεί.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ, που πλέον έχει διακόψει κάθε σχέση με τον Τσάκα, παραμένει χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη επί του θέματος.

Εξάλλου, μέχρι την Τετάρτη αναμένονται εξελίξεις στην προσπάθεια της ΠΑΕ να εξασφαλίσει δάνειο 15 εκατ. ευρώ μέσω του Αδαμάντιου Πολέμη. Άγνωστο είναι αν με τις εγγυήσεις που θα παρουσιαστούν θα είναι εφικτό να εξασφαλιστεί ολόκληρο το ποσό.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να παρουσιάσουν προέγκριση του δανείου στην απολογία τους στην ΟΥΕΦΑτην ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να έχουν ένα ακόμη όπλο για την εξασφάλιση αδειοδότησης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο