Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έβγαλαν έξω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ζήτησε από τους εκπροσώπους των “αιωνίων” να αποχωρήσουν από τη σύσκεψη ώστε να λάβει την απόφαση για την τύχη των τελικών. “Βόμβες” από Θανάση Γιαννακόπουλο.

Κανονικά οι τελικοί

Η σύσκεψη στη ΓΓΑ ολοκληρώθηκε χωρίς τους ανθρώπους των δύο ομάδων και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παναγιώτη Μπιτσαξή:

“Αυτά που θα σας πω τα λέω μέσα από την καρδιά μου. Αυτό που έγινε χθες ήταν πρωτόγνωρο. Μου προκαλεί εντύπωση πως είναι δυνατόν να γίνονται αυτά μόνο στο πούλμαν του Παναθηναϊκού. Και πριν 10 χρόνια τα ίδια είχαν γίνει. Έπιασαν τον δράστη και δεν έκαναν τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι και πάλι δεν θα γίνει κάτι.

 
Μόλις τελείωσε ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ που μας έσφαξαν είχα την παρρησία να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.
 
Έγιναν αυτά τα αίσχη. Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από την αστυνομία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες δυνάμεις και να μην προστατεύουν την ομάδα μου. Μέσα στην αστυνομία συμβαίνουν πάρα πολλά παρατράγουδα και δεν μας προστατεύουν. Πληρώνουμε 10% στην αστυνομία και έρχεται η Πολιτεία και κατηγορεί τους προέδρους για τα επεισόδια. Εγώ είμαι έτοιμος να δεχτώ ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός. Αλλά πρέπει να με διασφαλίσουν ότι δεν θα έχω καμία ευθύνη εγώ. Είτε ποινική είτε αστική. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται με τους φιλάθλους και πως περνάνε μέσα φωτοβολίδες.
 
Εάν και εφόσον δεν αποδεχτείτε ότι δεν έχω ευθύνη, τους είπα ότι δεν δέχομαι τίποτα. Πάρτε απόφαση μόνοι σας. Δεν καταλήξαμε πουθενά. Ο καθένας είπε την άποψη του. Έχω δώσει τη μισή ζωή μου, κινδυνεύω να γίνω από πλούσιος φτωχός. Μπορώ να ελέγξω 20.000 ανθρώπους;
 
Πρέπει πρώτα να αποφασίσουν αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν οι αγώνες. Μας έβγαλε έξω ο ΓΓΑ για να αποφασίσει. Πώς είναι δυνατόν να μην μας ακούει; Αδυνατώ να καταλάβω πως κάνουν τέτοιους νόμους. Πληρώνουμε την αστυνομία και έρχονται να μας ζητάνε ευθύνες.”

Και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας ήταν ενοχλημένος από τη στάση του Παναγιώτη Μπιτσαξή: “Να γίνουν κανονικά οι αγώνες παρουσία φιλάθλων, δεν μπορεί να ανεχτεί ήττα του μπάσκετ. Θα μας ανακοινώσει αύριο την απόφαση του ο ΓΓΑ, το οποίο θεωρούμε απαράδεκτο. Μας έβγαλαν έξω.”

Έξαλλος ο Θ.Γιαννακόπουλος: Θα έχουμε νεκρούς

Η ΕΟΚ θα εισηγηθεί τη ματαίωση των τελικών!

Ρεζίλεψαν τη χώρα την ημέρα της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας – Ενέδρα με μαρμαρόπετρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Ομπράντοβιτς: Φοβάμαι πως θα συμβεί κάτι χειρότερο

Φασούλας: Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής;

“Μία πέτρα πέρασε 10 εκατοστά από το κεφάλι του Σμιθ”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε