Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Έβγαλαν στη…σέντρα τον Κοντοέ οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η επιστροφή του Κοντοέ στις προπονήσεις της ΑΕΚ αλλά κυρίως η σκέψη να παίξει στο ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα να γίνει η εκδίκαση της προσφυγής του, δεν άρεσε στους συμπαίκτες του που μίλησαν μαζί του και του είπαν την άποψή τους.

Η απόφαση του Λίνεν να ξαναβάλει στην ομάδα τον Γιάννη Κοντοέ, αν και ο μπακ της ΑΕΚ δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του δεν αντιμετωπίστηκε με καλό μάτι από τους συμπαίκτες του.

Η δυσαρέσκεια εκφράστηκε στον ίδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ένωσης. Ο Κοντοές ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας: 

“Το μόνο που θέλω εγώ, είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ. Και γι αυτό και δέχθηκα να έρθω. Το πρόβλημα δεν το έχω με εσάς, το έχω με άλλους. Θέλω να βοηθήσω και να παίξω, αλλά αν δεν παίξω δεν πειράζει. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, να βοηθήσω θέλω. Εγώ θέλω να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Ακόμα και αν κερδίσω την προσφυγή την Δευτέρα, αν ο Βιντιάδης έρθει την Τετάρτη εγώ θα τα αποσύρω όλα.”

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών είπε:

“Δεν βοηθάς έτσι, μόνο με ένα ματς. Εσύ μπορεί να φύγεις τη Δευτέρα. Εμείς έχουμε άλλα 12 ματς για να σώσουμε την ομάδα. Εμείς δεν φύγαμε, όλοι είχαμε τα ίδια προβλήματα, αλλά μείναμε εδώ να βοηθήσουμε. Είναι άδικο για όλα τα παιδιά αυτό που συμβαίνει. Σε θέλουμε, είσαι σημαντικός για την ομάδα, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή, δεν γίνεται. Μακάρι να τα βρεις με την διοίκηση και να σε έχουμε μαζί μας μέχρι το τέλος. Να παλέψουμε όλοι μαζί. Δεν είναι δυνατόν ενώ έχεις κάνει προσφυγή να παίξεις ένα ματς και μετά να μείνεις ελεύθερος. Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν αποφασίζουμε. Η διοίκηση και ο προπονητής αποφασίζει. Εμείς λέμε την γνώμη μας. Πάντως είναι αντιφατικό από την μια να έχεις δικαστική διαμάχη και από την άλλη να παίζεις.”

Το λόγο πήρε και ο Αντώνης Πετρόπουλος: “Εγώ είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά αν θες την γνώμη μου, βλέπω πως χαλάνε οι ισορροπίες. Το σωστό είναι να τα βρεις με την διοίκηση και να είμαστε όλοι μαζί και να πετύχουμε τον στόχο μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε