Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έβγαλε… μάτια ο Νιμανί στην “φιλική” πεντάρα του ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος επιθετικός, που δοκιμάζεται από τον Μπόλονι, σημείωσε τέσσερα γκολ και δημιούργησε άλλο ένα στην φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 5-1 στη Νέα Μεσημβρία.

Ο 23χρονός επιθετικός, που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Λάζο Μπόλονι, έδειξε με το… καλημέρα το πλούσιο ταλέντο του, αφού ξεχώρισε στη 60λεπτη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Νιμανί με τις ενέργειες του έκανε τους λιγοστούς φιλάθλους, αλλά και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας να τρίβουν τα μάτια τους.

Ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε ως φορ, όπως κάνει συνήθως στη Μονακό, αλλά από θέση αριστερού χαφ παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είναι συγκρατημένοι αφού τα εργομετρικά τεστ δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά, σε πλήρη αντίθεση πάντως με το σημερινό δείγμα. Μέχρι το Σάββατο, λογικά, θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος (49’ Αποστολόπουλος), Μπαλάφας (47’ Κιόσε), Στάμου (30’ Δ. Παπαδόπουλος), Κατσικάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Νιμανί, Ρομπέρ, Γιάννου, Κίτσιου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε