Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εβρά: Άτιτλη και ομάδα ακαδημιών η Άρσεναλ – Βενγκέρ: Οι μεγάλοι παίκτες σέβονται

ΦΩΤΟ REUTERS.
Η σέντρα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ θα γίνει την Δευτέρα, ωστόσο τα… προεόρτια ξεκίνησαν με τον Πατρίς Εβρά και τον Αρσέν Βενγκέρ να πρωταγωνιστούν.

“Θα δω μερικά από τα παιχνίδια τους και θα διασκεδάσω, όμως στο τέλος της σεζόν θα έχουν κατακτήσει κάποιο τρόπαιο;” είπε αρχικά ο Πατρίς Εβρά ανεβάζοντας τους τόνους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Δευτέρας.
 
“Αυτό είναι που οι άνθρωποι θυμούνται από σένα. Ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Άρσεναλ δεν έχει κατακτήσει τίποτα εδώ και πέντε χρόνια. Για μένα αυτό συνιστά κρίση και ένα σωρό από σκουπίδια.
 
Μπορεί να χάσουμε από αυτούς τη Δευτέρα, όμως τί θα μείνει για αυτούς στο τέλος της σεζόν; Τίποτα. Ακούω κόσμο να τους συγκρίνει με τη Μπαρτσελόνα. Όμως ο κόσμος δεν θα θυμάται το στιλ παιχνιδιού της Άρσεναλ σε 20 χρόνια από τώρα.
 
Μας απασχολούν περισσότερα τα αποτελέσματα της Τσέλσι παρά αυτά της Άρσεναλ, παρότι ξέρουμε ότι η Άρσεναλ είναι μία σπουδαία ομάδα που μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Η διαφορά μας όμως είναι ότι εμείς παίζουμε καλά και ταυτόχρονα δείχνουμε ψυχικά αποθέματα. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί την ώρα που η Άρσεναλ αποτυγχάνει να καθαρίσει παιχνίδια”.
 
Η απάντηση στον Εβρά δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από έναν συμπατριώτη του, τον τεχνικό της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ.
 
“Αυτά είναι πολύ σκληρά λόγια, που δεν δείχνουν σεβασμό ούτε στην ομάδα ούτε στο σύλλογό μας. Στον αθλητισμό, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλό σου. Για άλλους ο σεβασμός είναι ένδειξη κλάσης. Τα σχόλιά του είναι αναπάντεχα, χονδροκομμένα, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Και τέτοια σχόλια υποκινούνται συνήθως από φόβο. Πιστεύω ότι αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλος παίκτης πρέπει να δείχνεις σεβασμός προς τον αντίπαλό σου”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε