Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έχασε αλλά ήταν σούπερ ο Άρης και ο κόσμος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι προπονητές λένε ότι στα φιλικά το αποτέλεσμα δεν μετράει και στην περίπτωση του Άρη έχουν 100% δίκιο. Οι κίτρινοι ηττήθηκαν με 2-1 από την Πενιαρόλ στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα.

Το να βλέπεις γεμάτες εξέδρες σε φιλικό ματς στις 26 Ιουλίου δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. Οι φίλαθλοι του Άρη έδειξαν και με το παραπάνω την αγάπη τους για την ομάδα, γεμίζοντας ασφυκτικά το Κλεάνθης Βικελίδης στο φιλικό κόντρα στη φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σολτάνι, που ήταν και ο σκόρερ του Άρη και Καστίγιο έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό δίδυμο που χαρίζει θέαμα αλλά και ουσία. Αυτοί οι δύο ήταν οι άξονες του επιθετικού παιχνιδιού των κίτρινων που είχαν 21 τελικές έναντι μόλις 7 των Ουρουγουανών.

Στα πρώτα 22 λεπτά του αγώνα στο γήπεδο ήταν μόνο ο Άρης που απειλούσε συνεχώς αλλά τελικά η Πενιαρόλ με τον Πέρεζ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Λαζαρίδη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, ο Άρης έχανε ευκαιρίες μέχρι το 39΄όταν ο Σολτάνι σημάδεψε σωστά εκμεταλλευόμενος τη συνεργασία Νέτο, Καπετάνου.

Οι κίτρινοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και μάλιστα στο 52′ έχασαν απίστευτη ευκαιρία όταν ο Σολτάνι σούταρε από πλεονεκτικότατη θέση και η μπάλα βρήκε στα δάχτυλα του τερματοφύλακα της Πενιαρόλ και στο δοκάρι.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε πολλές αλλαγές από το 60′ και μετά, με αποτέλεσμα η απόδοση του Άρη να πέσει κατακόρυφα. Πάντως τα όσα έδειξε στα 60 λεπτά ήταν ικανά να ενθουσιάσουν τον κόσμο.

Η διάθεση δεν χάλασε ούτε στο 71′ όταν ο Καλούχο σημείωσε το γκολ της νίκης της Πενιαρόλ με πέναλτι.

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46′ Βελλίδης), Μίσελ (75′ Καζναφέρης), Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Νέτο (66′ Αγγελούδης), Σολτάνι (73′ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (46′ Παπαζαχαρίας), Καστίγιο (78′ Πορτίγια), Καπετάνος (65′ Γιαννιότας), Φατί, Γιαννίτσης (46′ Τόχα).

Πενιαρόλ (Ντιέγκο Αγκίρε): Καρίνι, Γκονζάλες, Παστορίνι, Πέρες (84′ Σίλες), Βαλντές (16′ Ροντρίγκες), Τόρρες, Σαλαγιέτα, Αλμπίν, Αμόνιο, Ματσεάτσι, Γκουισόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε