Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έχασε από τα… δεύτερα της Μπενφίκα ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μάκης Κατσαβάκης περίμενε να δει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του οι οποίοι ηττήθηκαν με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης από τη “μισή” Μπενφίκα. Ντεμπούτο έκανε ο Αγκάνθο.

Ο Άρης δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και συνεχίζει τα προβληματίζει. Η Μπενφίκα που είχε πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες κυριάρχησε στο ματς και πήρε τη νίκη με 1-0 ενώ είχε και δοκάρι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 51′ όταν ο Ρόσα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μάριο και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Οι “Κίτρινοι” απείλησαν ουσιαστικά μόνο με το σουτ του Καζναφέρη από καλή θέση που έφυγε άουτ. Το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Αγκάνθο αγωνίστηκε στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα.

Άρης (Κατσαβάκης):
Διούδης, Γιαννίτσης (46′ Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (60′ Αγγελούδης), Καπετάνος (65′ Αγκάνθο), Γκέσιος (82′ Κανούλας), Παπαστεριανός (69′ Νταμαρλής), Πουλίδο (69′ Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης, Κοέλιο (82′ Αντωνιάδης).

Μπενφίκα (Ντε Μάτος):
Λόπεζ, Καρόλε, Πιμέντα, Ντουάρτε (69′ Κορέα), Καρντόζο, Αραούχο, Μάριο (83′ Κορνέχο), Μβομ, Ασκόε, Σίντνεϊ, Καβαλιέρο (46′ Ρόσα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε