Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Έχασε από τη Σάλτσμπουργκ ο Άρης – Στην Αυστρία ο Παπαζαχαρίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πιο δυνατό τεστ του μέχρι τώρα ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάλτσμπουργκ με γκολ που δέχτηκε στο 84′. Το νέο απόκτημα των κίτρινων, ο Παπαζαχαρίας που αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Ο Κούπερ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και έμεινε ικανοποιημένος με τους περισσότερους από αυτούς.

Ο Άρης παρά την ήττα με 1-0 έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία. Η κούραση βέβαια από τη σκληρή προετοιμασία είναι δεδομένη και δεν γίνεται να βγουν ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 84′ ο Βάλνερ. Η καλύτερη ευκαιρία για τον Άρη χάθηκε στο 10′ μετά από σέντρα του Χαβίτο και την αποτυχημένη προβολή του Κόκε.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Παπαζαχαρία, ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και απομένει η τυπική λύση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Σάλτσμπουργκ: Τρέμελ, Ούλμερ, Σεγκάγια, Σβέγκλερ, Σίμερ, Λάιτγκεμπ, Σβέντο (64′ Μαχόπ), Πόκριβατς, Χιρλαϊντερ (64′ Βάλνερ), Ζάρατε, Γιάντσερ
Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίτσελ (78′ Αγτζίδης), Γκιάρο (59′ Οριόλ), Λαζαρίδης (66′ Κουλουχέρης), Αρόγιο (66′ Οικονομόπουλος), Μενδρινός (56′ Κατίδης), Τσεσνάουσκις (46′ Βανγκέλι), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (66′ Αραβίδης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε