Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Έχασε” τον Χριστοδουλόπουλο – Προβλημάτισε με την εμφάνιση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 σε φιλικό προετοιμασίας με την Σίβασπορ, παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Τα πάντα όμως επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Έλληνα μεσοεπιθετικό, που υπέστη συνδεσμική κάκωση και θα χάσει τις αναμετρήσεις με την Οντένσε.
 
 
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός χτύπησε στο 24′ όταν έπεσε άτσαλα στο έδαφος (προσπαθώντας να προλάβει την μπάλα αποφεύγοντας πίεση αντιπάλου) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση συνδέσμων. Η ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό είναι μεγάλη και γι’ αυτό θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.
 
Όσο για την παρουσία των “πράσινων” απέναντι στην τουρκική ομάδα, ήταν σαφώς χειρότερη από τους δύο πρώτους αγώνες με Λεχ Πόζναν (1-0) και την αναιμική Κιτσμπούελ (11-0).
 
Στις πρώτες του… σοβαρές εξετάσεις, το “τριφύλλι” δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ούτε να πάρει τα ηνία του αγώνα, ο οποίος πάντως ήταν, πλέον, ισορροπημένος. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν επέτρεψε και στους Τούρκους να απειλήσουν, κάτι που είχαν κάνει στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και οι ίδιοι έδειξαν να έχουν χαμηλότερη “ταχύτητα”.
 
Δύο δοκάρια είχαν οι “πράσινοι” στο ματς (Πετρόπουλος στο 37’, Καραγκούνης στο 67’),

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α’ ημιχρονο): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος (26′ Μαρίνος), Λέτο, Πετρόπουλος.
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Β’ ημιχρονο): Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Μπίαρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Καραγκούνης, Πλεσί, Φουρλάνος (74′ Μουν), Μαρίνος, Δημούτσος και Κλέιτον.
 
ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Μπορχάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζίχα, Καντίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τζιχάν, Καμίλ, Νεράμο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε