Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έχει… ηγέτες – “Άνετες” γιορτές για Πανθρακικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με κορυφαίους και σκόρερ τους Βαϊρουά και Παπαδόπουλο ο Πανθρακικός πέρασε από την Κέρκυρα (2-0) και έφτασε τους 14 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς – χωρίς νίκη για 8 σερί ματς οι Φαίακες

Πετυχαίνοντας ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου ο Πανθρακικός επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 2-0 και έφτασε τους 20 βαθμούς μένοντας αήττητος για έκτο συνεχές παιχνίδι.

Καλύτερη η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, που έδωσε χώρο στην Κέρκυρα μετά το 1-0, χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο ελάχιστο. Η Κέρκυρα έμεινε στους 12 βαθμούς και αν η ΑΕΚ επικρατήσει του Ατρόμητου θα ολοκληρώσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Πανθρακικός έδειξε τις επιθετικές του διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, στάθηκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχασε δυο απανωτές ευκαιρίες στο 6′ με τον φορμαρισμένο Παπαδόπουλο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10′ με τον Βαϊρουά (τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που σκόραρε ο Γάλλος).

Η Κέρκυρα προσπάθησε στην συνέχεια να… επανέλθει στο παιχνίδι, αλλά ο τρόπος ανάπτυξης της (με μακρινές μπαλιές προς τους Αγρίτη και Μπάρκογλου) δεν την βοήθησε για να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά, αναπτύχθηκαν πολύ καλά στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Αναστασόπουλο.

Η επανάληψη ξεκίνησε περίπου όπως και το πρώτο ημίχρονο, με τον Πανθρακικό να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα και να πετυχαίνει δεύτερο γκολ με τον… συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, στο 50′. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, έμειναν και με 10 παίκτες στο 80′ (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ζουμπουλάκη) και κάπως έτσι ο Πανθρακικός πέρασε ένα ήσυχο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στην έκτη του νίκη στην λίγκα.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας (46’ Καραλής), Τσοκάνης (57’ Κρητικός), Λεόν, Γκούμας, Μπάρκογλου, Αγρίτης (66’ Σίμωσης)

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μουνάφο, Λουσέρο (90’ Πρίττας), Βαϊρουά (66’ Βιγιαρέχο), Μίνγκας, Παπαδόπουλος (Κοντογουλίδης 74’)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε