Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά προσωπικά δεν ξέρω τίποτα”

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ματίας Ιγκλέσιας μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ένωσης γι’ αυτόν, δηλώνοντας υπερήφανος που μία μεγάλη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, τονίζοντας όμως πως δεν γνωρίζει κάτι προσωπικά.
Πολλά έχουν ακουστεί για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ματίας Ιγκλέσιας το ερχόμενο καλοκαίρι, από την Λάρισα στην ΑΕΚ.
 
Σε δηλώσεις του στον “NovaΣΠΟΡ FM” ο αμυντικός μέσος των “βυσσινί” δήλωσε υπερήφανος που μία μεγάλη ομάδα σαν την Ένωση ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, τονίζοντας όμως πως “… Το έχω ακούσει από φίλους και τον Τύπο. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τίποτα”.
 
Ο 26χρονος Αργεντινός αναφέρθηκε ακόμα στην προσπάθεια που κάνει η Λάρισα για να σωθεί, ενώ μίλησε και για την πιθανότητα παραμονής του στους “βυσσινί”.
 
Τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεων του Ιγκλέσιας στον “NovaΣΠΟΡ FM”:
 
– Για τους λόγους που η Λάρισα βρέθηκε να μάχεται για τη σωτηρία της: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πριν λίγα χρόνια πήγαμε καλύτερα, αλλά φέτος χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν πήραμε άλλους σε μεγάλα ματς. Έτσι μείναμε πίσω και τώρα τρέχουμε. Σημασία όμως δεν έχει τι προηγήθηκε, αλλά η συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη, έχει το μυαλό της στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε πως η Λάρισα μπορεί και πρέπει να σωθεί».
 
– Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Το έχω ακούσει από φίλους και τον Τύπο. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τίποτα. Σίγουρα σε γεμίζει περηφάνια όταν μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στη Λάρισα και στο πώς θα καταφέρουμε να την κρατήσουμε στην κατηγορία».
 
– Για το ενδεχόμενο παραμονής στη Λάρισα: «Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι πως έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στη Λάρισα από όλα, από την πόλη, από την ομάδα, από τον κόσμο… Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στους πέντε τελικούς που έχουμε μπροστά μας για να σωθούμε. Μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε