Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Έχουμε την ποιότητα να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Δύσκολο χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαμαντίδης: Να μπουν οι νέοι παίκτες στη φιλοσοφία μας

Αναλυτικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην “media day” των πρασίνων για:

-τις δυσκολίες που υπήρχαν το καλοκαίρι: «Ο κόσμος ξέρει πως όταν είμαστε ενωμένοι, όλα είναι πιθανά. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που βρήκε τρόπο να κρατήσει την ομάδα. Μια ομάδα που πιστεύω πως έχει την ποιότητα να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Επίσης ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την κατάσταση, όπως κι εγώ. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε στην καρδιά μας. Θα δώσουμε το 100% για να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

-τα προβλήματα στην προετοιμασία: «Η προετοιμασία δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε για πολλούς λόγους. Ο Μπατίστ τραυματίστηκε στη Μόσχα, ενώ ο Διαμαντίδης και ο Καλάθης στην Κωνσταντινούπολη. Όταν συναντάς κάποιους παίκτες για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο, όταν πηγαίνεις να παίξει φιλικά, χωρίς προπόνηση, δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να προετοιμαστείς. Από την άλλη όμως είχαμε πολλούς νέους παίκτες και ήταν αναγκαίο να τους δω να παίζουν κι έτσι επέλεξα να τους χρησιμοποιήσω».

-την ετοιμότητα της ομάδας εν όψει των επίσημων ματς: «Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα που υπάρχει τώρα, είναι πιο ξεκάθαρη. Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλά σαν ομάδα, λόγω κάποιων προβλημάτων. Αρχίζουμε και φέτος με ένα νοκ άουτ ματς, απέναντι στο Μαρούσι για το Κύπελλο, και πρέπει να βρούμε τρόπο για να είμαστε έτοιμοι. Μετά από αυτό, θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα υπόλοιπα ματς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε