Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μπιτσαξής”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή λέγοντας χαρακτηριστικά: Θα γραφτείτε ως ο χειρότερος ΓΓΑ που πέρασε από τη χώρα. Ευτυχώς σε λίγο θα είστε σπίτι σας.

Και ο Λουίς Γκαρθία υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Με παρέμβαση του στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΙ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε σε έντονο ύφος στον Παναγιώτη  Μπιτσαξή που ήταν καλεσμένος.

“Βλέπουμε για ακόμη μία φορά ότι ο ΓΓΑ θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά συνεχίζει με την ίδια λύσσα να μας χτυπάει. Όντας ένας παράγοντας που νομίζει ότι έχει επιτελέσει έργο, συνεχίζει να χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι με στοιχεία φυσικά, αλλά μιλάει για βία, για σήψη και για πολλά άλλα πράγματα χωρίς αποδείξεις βέβαια, σε στιγμές που τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν έχουν συμβεί. Διαρκώς πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναρωτιέμαι αν μισεί τελικά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο.

Βγαίνετε καθημερινά στις τηλεοράσεις και στα Μέσα και άλλα λέτε τη μία φορά, άλλα λέτε την άλλη. Μιλήσατε πριν για τηλεφωνικούς ψιθύρους. Σας πήρε στο τηλέφωνο, ανοικτά και με ονοματεπώνυμο, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το διαψεύδετε;”

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής απάντησε: “Δεν σας μιλάω κύριε για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες. Που ξέρετε εσείς με ποιόν μίλησα και τί είπα; Ποιός είστε κύριε που θα σας πω για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες.”

Ο Κώστας Καραπαπάς ολοκλήρωσε την παρέμβαση του λέγοντας: “Είστε διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαίρου και ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας. Θα γραφτείτε σαν ο χειρότερος ΓΓΑ που πέρασε ποτέ από τη χώρα.”

Σταματάει μετά το Euro o Μέλμπεργκ

Θρυλικό top 10! (VIDEO)

Στις 9 Μαϊου η φιέστα του Ολυμπιακού

“Ανοιχτός σε προτάσεις από την Ελλάδα ο Στάνκου”

Θεοδωρίδης: Τώρα θυμήθηκε τα σκάνδαλα ο Παπουτσάκης;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε