Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ευκαιρία να ξεφύγουν – ΑΕΚ-Πανιώνιος (17:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την προηγούμενη αγωνιστική πήραν σημαντικές νίκες που τους απομάκρυναν από τις τελευταίες θέσεις. Σήμερα ΑΕΚ και Πανιώνιος έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη “μάχη” της παραμονής.

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς ήττα και ανέβηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έβαλντ Λίνεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Τσουκαλάς. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Φέτσης-Κορδέρο, σε ρόλο επιτελικού ο Γκερέιρο και δίδυμο στην επίθεση θα παραμείνουν οι Φούντας-Πετρόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη ο Πανιώνιος έσπασε το αρνητικό σερί των 7 αγωνιστικών χωρίς ήττα κόντρα στον Λεβαδειακό και θέλει να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από την…ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ελευθερόπουλος θα έχει τον Περιστερίδη κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Κούρντι, Κοντοχρήστο, Αυλωνίτη και Τόσκα . Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γουνδουλάκης, με τον Παναγιωτούδη να παίρνει τη θέση του τραυματία Ανδράλα. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ντούνης, Σάμαρης και λογικά την τριάδα θα κλείσει ο Μενδρινός αντί του τραυματία Αραβίδη, με μοναδικό προωθημένο τον Καμπάνταη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε