Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ευρω-Ατρόμητος – Πέφτει με ψηλά το κεφάλι η Δόξα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Δόξα Δράμας έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο για 65 λεπτά αλλά ο Μπρίτο με τον Μήτρογλου είχαν τις λύσεις και οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνώντας την ΑΕΚ.

Το LIVE του αγώνα

Τις βαλίτσες τους για την Ευρώπη αρχίζουν να ετοιμάζουν στον Ατρόμητο, καθώς μετά την επικράτηση με 2-0 επί της Δόξα Δράμας ανέβηκαν πλέον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Δόξα έδειξε τα… δόντια της φτάνοντας αρκετές φορές με καλές προϋποθέσεις απέναντι από τον Ράντμαν και αφού ο Δημούτσος αστόχησε στην ευκαιρία του αγώνα στο 30΄, στο δεύτερο μέρος ο Δώνης ρίσκαρε και δικαιώθηκε, αφού η εικόνα άλλαξε.

Η Δόξα κλείστηκε στα καρέ της και το πλήρωσε, με τον Μπρίτο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Σερεμέτ, μετά το φάουλ του Επστάιν. Εννέα λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του.

Η Δόξα παρά την εξαιρετική της εικόνα στο πρώτο μέρος, έφυγε με άδεια χέρια από το Περιστέρι και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης (59’ Επστάιν), Νάστος, Τόμας, Τάτος, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (77’ Μπάλλας), Μήτρογλου, Ζουέλα (59’ Καραγκούνης)

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης):
Σέρεμετ, Γελαδάρης (37’ Αγτζίδης), Βέρτζος (51’ Σικαλιάς), Ρούτσης, Λίμα, Μπριλλάκης, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (71’ Καπέλ), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε