Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕυρωΤΕΛΟΣ, Σταντάρ Λ. – ΠΑΟ 1-0

Ο Σαλπιγγίδης απογοητευμένος μετά το γκολ του Μποκανί
Ο Σαλπιγγίδης απογοητευμένος μετά το γκολ του Μποκανί, ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά τον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε και ο Παναθηναϊκός τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Σταντάρ στη Λιέγη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” χτύπησαν το ματς με όλες τους τις δυνάμεις αλλά παρουσιάστηκαν αρκετοί νευρικοί στο Σλέσιν με αποτέλεσμα να μην πετύχουν την ανατροπή και να αποκλειστούν από την διοργάνωση.

 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Καρσελά στο 4΄, όμως σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και απάντησε στις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Κατσουράνη να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπολάτ. Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όταν οι πράσινοι έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και στην αμέσως επόμενη φάση η Σταντάρ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 45΄ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και γύρισε στα πόδια του Κατσουράνη, ο οποίος σούταρε αλλά ο Μπολάτ έδιωξε σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ ο Μπολάτ έκανε το βολέ, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού μπερδεύτηκαν και ο Μποκανί βρέθηκε απέναντι από τον Τζόρβα πλασάροντας για το 1-0.
 
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε σταδιακά, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. 

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Τζόρβας, Καντέ, Μπιέρσμιρ (56′ Νίνης), Σαριέγκι, Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης(69′ Ρουκάβινα), Σισέ.

Η ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης:
Μπολάτ, Ραμός, Νταλμά (71′ Γκορέ), Μποκανί, Ντε Καμάργκο, Καμοτσάτο, Σαρ, Γιοβάνοβιτς, Βίτσελ, Καρσελά, Ποκονιόλι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε