Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ευρω-Τσιώλης – Με τέταρτη ανατροπή ο Άρης “χτυπάει” Ευρώπη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σάκης Τσιώλης αναγέννησε τον Άρη και τον οδηγεί στα πλέι οφ. Οι “κίτρινοι” βρέθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά πίσω στο σκορ, όμως επέστρεψαν και επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι φίλοι του Άρη ετοίμασαν εκπληκτική ατμόσφαιρα για να υποδεχτούν τον Σάκη Τσιώλη που ανέλαβε την ομάδα σε δύσκολη θέση και την έφερε να διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι οφ.

 
Οι “κίτρινοι” παίρνοντας ώθηση από την εξέδρα μπήκαν δυνατά στο ματς και επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή, χωρίς πάντως να δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες.
 
Νέτο και Τσέζαρεκ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιακούποβιτς και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ.
 
Ο Σολάκης τσίμπησε τη μπάλα από τον Βελλίδη και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Ούμπιντες το εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 32′.
 
Ο Τσιώλης αντέδρασε άμεσα, έριξε στη μάχη τον Κόκε αντί του Μενδρινού και η κίνηση του απέδωσε στο δεύτερο μέρος.
 
Ο Άρης στο 49′ ισοφάρισε με τον Πορτίγια να νικάει από δύσκολη θέση τον Γιακούποβιτς, μετά από τακουνάκι του Κόκε το οποίο κόντραρε στα σώματα.
 
Οι “κίτρινοι” είχαν καταιγιστικό ρυθμό και αφού πρώτα ακυρώθηκε γκολ τους στο 55′, έκαναν την ολική ανατροπή 2 λεπτά αργότερα.
 
Ο Πορτίγια έπιασε το ψαλιδάκι και ο Νέτο με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-1, εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους της ομάδας.
 
Το φινάλε της αναμέτρησης δεν ήταν για καρδιακούς αφού ο Ολυμπιακός βγήκε μαζικά στην επίθεση και έψαξε την ισοφάριση που θα του εξασφάλιζε τη συμμετοχή στα πλέι οφ.
 
Οι φιλοξενούμενοι σε φάση διαρκείας ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Άρη ενώ στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βελλίδη.
 
Τελικά το 2-1 διατηρήθηκε ως το τέλος και πλέον ο Άρης θέλει νίκη επί της αδιάφορης Ξάνθης στην τελευταία αγωνιστική και να μην νικήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο Βόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε