Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ευρωπαϊκή… αυλαία για τον Ολυμπιακό Βόλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εν μέσω της υπόθεσης με τα “στημένα”, η οποία μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στον υποβιβασμό, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Ραντ στο Βελιγράδι(18:00 – χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, στην πρώτη τους Ευρωπαϊκή παρουσία.
Στόχο της ομάδας της Μαγνησίας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει το πλεονέκτημα, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, στο Πανθεσσαλικό.
 
Έτσι, ο Χάβι Γκαρθία είναι πολύ πιθανό να παρατάξει τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Σέλεζι, Τομάς, Σανκαρέ, Ρόκα από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας, τον Αλβάρεζ με τον Μητρόπουλο τα δύο αμυντικά χαφ, τους Μπρέσκα και Μόνχε στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Ουμπίντες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαρτίν.
 
Ο προπονητής της Ραντ, Σλάβκο Πέτροβιτς, ανακοίνωσε πως θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια σύνθεση που είχε κόντρα στην Τρε Πένε: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Πάγιοβιτς, Μίτροβιτς, Λέκοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Μρκέλα, Στανόγεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Άντριτς, Κόζιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε