Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ευτυ”Χ”ώς το Euro αργεί – Χρειάζεται δουλειά η Εθνική (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Βέλγιο σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Παγκρήτιο ενόψει της προετοιμασίας για το Euro 2012, εμφανίζοντας αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της.

Σάντος: Υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν

Σόου Μέσι και Σολδάδο – Μεγάλες φιλικές νίκες Ολλανδίας, Γαλλίας(VIDΕΟ)

Χάνονται οι Ελπίδες πρόκρισης – Έχασε η Εθνική απ’τη Γερμανία

Το σίγουρο είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει να διορθώσει πολλά πράγματα στην Εθνική ομάδα ενόψει της τελικής φάσης στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, όπως βέβαια και σίγουρο είναι ότι χρόνος υπάρχει.

Η Εθνική αν και ξεκίνησε ιδανικά, εκμεταλλευόμενη το μεγάλο λάθος στην άμυνα των Βέλγων στο 9′ ανοίγοντας το σκορ με τον Σαλπιγγίδη, δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό στον αγώνα.

Οι Βέλγοι απάντησαν με στημένη μπάλα στο 32΄και την κεφαλιά του Τσάντλι, ενώ είχαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Βερμάελεν 4 λεπτά αργότερα να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος κάτι οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών και κάτι το χαλάζι που έπεφτε δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να δείξουν ιδιαίτερα πράγματα.

Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος είχαν μεγαλύτερη όρεξη από τους υπόλοιπους και προσπάθησαν αρκετά στο δεύτερο 45λεπτο αλλά τα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο.

Οι Βέλγοι από το 62′ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Λόμπαρτς για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παπασταθόπουλο.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (46’ Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φωτάκης (64’ Χριστοδουλόπουλος), Μανιάτης (46’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46’ Φορτούνης), Γκέκας (86’ Φετφατζίδης), Σαμαράς (77’ Αθανασιάδης).

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπαρτς, Ντεφούρ (82’ Ναϊνγκολάν), Αζάρ (46’ Λουκακου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64’ Βερτόνγκεν), Βίτσελ (57’ Ντεμπελέ), Τσάντλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε